Rue de Pierre Percee 11, 54540 Badonviller, France

Vakantiehuis

Alles over onze vakantiewoning

Ons vakantiehuis is een halfvrijstaandhuis  van 70m2 dat grenst aan ons eigen huis en is gelegen aan de rand van het kleine stadje Badonviller. Het terras grenst aan onze tuin. Het huis is geschikt voor max. 4-5 personen.

Indeling
Op de begane grond bevindt zich de badkamer met toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer via een trapje hebt u direct toegang tot het terras. Op de tweede verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers en een tweede toilet . Het hele huis is voorzien van electrische verwarming. De auto(‘s) kunnen bij het huis geparkeerd worden. Motoren en fietsen kunnen gestald worden in onze garage.

Woonkamer
De woonkamer is een knusse en gezellige “Salon”. De woonkamer biedt direct toegang tot het terras. In de woonkamer is een TV en WiFi aanwezig.

Electrische verwarming en houtkachel (hout gratis).

Terras/tuin
Aan de zijkant van het huis is heerlijk terras op het Zuid-westen voorzien van een grote tuintafel met 6 tuinstoelen. Er is een BBQ aanwezig.

Slaapkamers
De slaapkamers bestaan uit : a. een rode kamer met een ruim 2-persoonsbed (180x200cm) en een grote hang/legkast en b.een groene slaapkamer met eveneens een 2-persoonsbed ( 160x200cm) en een dressoir. Tussen deze slaapkamers bevindt zich het 2e toilet.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een toilet, ruime douche en wastafel.

Keuken
De keuken is voorzien van een koel/vriescombinatie,  oven/magnetroncombinatie en inductie kookplaat.

Garage
Naast het huis is een garage aanwezig waar u uw fietsen/motoren kunt stallen.

Beddengoed
Het beddengoed is bij de prijs inbegrepen en wordt wekelijks verschoond.

Fietsen

4 fietsen aanwezig : 3 mtb’s en 1 E-bike. Gratis ter beschikking.